Αρχική » Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

Διαχείριση Παραγγελιών

Σε περίπτωση που όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι άμεσα διαθέσιμα η παραγγελία αποστέλλεται εντός 24 ωρών. Διαφορετικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τον χρόνο αποστολής.

Courier

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται με Courier και η παράδοση τους γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται Σάββατο.

Κόστος αποστολής

Το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4 €, στην περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την “αντικαταβολή” επιβαρύνεστε με 2 €. Αποστολές μεγαλύτερες των 6 kg ενδέχεται να επιβαρυνθούν με επιπλέον κόστος.

To Vizantinos-kafes.gr προσφέρει δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 60 € (Ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας και για συνολικό βάρος παραγγελίας έως και 6 kg).

To Vizantinos-kafes.gr προσφέρει δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός Ορεστιάδος (Ισχύει για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτου βάρους και παράδοση αυθημερόν).

Δυσπρόσιτες περιοχές

“Δυσπρόσιτες περιοχές” θεωρούνται οι περιοχές που δεν είναι κοντά σε υποκαταστήματα της Courier που συνεργαζόμαστε. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, αλλά ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβληθεί και πέραν των τριών (3) εργάσιμων ημερών.

Μεταφορική εταιρία

Το κόστος αποστολής (Courier) στην σελίδα μας υπολογίζεται αυτόματα για αγορές έως περίπου 6 Kg. Για μεγαλύτερες παραγγελίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να στείλουμε τα δέματα σας μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Αποστολές προς Κύπρο και Εξωτερικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω μηνύματος η τηλεφωνικά στο 2552027811.

logo