Αρχική » Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το Vizantinos-kafes.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Με αντικαταβολή

Με Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν υποστηρίζεται σε περίπτωση που το βάρος της παραγγελίας δεν επιτρέπει αποστολή μέσω Courier.

  • Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Eurobank, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Το Vizantinos-kafes.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας μας.

  • Άμεση Τραπεζική Μεταφορά

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον αριθμό της παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμό σας ως αποδεικτικό πληρωμής.

Σας ενημερώνουμε ότι οι καταθέσεις από διαφορετικούς τραπεζικούς οργανισμούς σε διαφορετικούς οργανισμούς (πχ. από τράπεζα Πειραιώς σε Εθνική Tράπεζα) περιλαμβάνουν κάποιο κόστος μεταφοράς, ανάλογα με το κόστος της παραγγελίας, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν το επιβαρύνεται το κατάστημά μας. Οι παραγγελίες αυτές πρέπει να γίνονται με χρέωση του πελάτη, εφόσον ο ίδιος επιλέγει τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής. Στην περίπτωση διατραπεζικής συναλλαγής – εμβάσματος, πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχει καθυστέρηση μερικών ημερών στην ταυτοποίηση της κατάθεσης.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να εξοφλείτε τις παραγγελίας σας, είναι οι ακόλουθοι :

EUROBANK

Αριθμός Λογαριασμού : 00260192590200334428

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR8602601920000590200334428

Δικαιούχος: ΘΑΛΑΣΣΟΧΩΡΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού : 5351004417670

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR1801723510005351004417670

Δικαιούχος: ΘΑΛΑΣΣΟΧΩΡΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

logo